Tehnologii Symmetrica

La Symmetrica facem lucruri care să dăinuie în timp. Echipa noastră de profesioniști se dedică dezvoltării și îmbunătățirii constante a produselor și serviciilor noastre. Experiența acumulată în timp și atenția sporită la nevoile clienților noștri, ne ajută să identificăm și să răspundem rapid celor mai noi cerințe și standarde din industrie. Investițiile constante în tehnologii ne permit să oferim produse la cele mai înalte standarde calitative, fie că vorbim despre produse standard sau produse special create cu ajutorul matrițelor proprii.

Produsele Symmetrica se adaptează la nevoile și bugetul tău

La Symmetrica îți suntem alături pentru a crea ambiente perfecte, în care ne simțim cel mai bine, cu soluții de personalizare a produselor de tip pavaj. Liniile tehnologice moderne și echipele noastre de ingineri cu experiență în domeniu ne permit să personalizăm produsele astfel încât să răspundă celor mai specifice cerințe.

VEZI PROIECTELE

Personalizarea matrițelelor conform cerințelor proiectului tău

Indiferent de tipul de produs sau de culoarea aleasă, vă oferim soluții personalizate așa cum vă doriți. Matrițele speciale sunt realizate din oțel dur și respectă aceleași standarde calitative precum matrițele clasice, iar liniile noastre tehnologice complet automatizare asigură calitatea constantă a tuturor produselor obținute.

CONTACTEAZA-NE

Culori speciale, create la comandă

Puteți lucra împreună cu echipa noastră de proiectanți și ingineri pentru a obține culoarea de care aveți nevoie la definitivarea proiectului dumneavoastră. Pigmenții de culoare sunt special creați pentru produse din beton, în conformitate cu standardele calitative din industrie, care asigură durabilitatea culorii în timp, în condiții de utilizare normală a produselor de tip pavaj.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți personaliza produsele Symmetrica, ne puteți contacta

CONTACTEAZA-NE

Proiecte de infrastructură

Ești dezvoltator sau arhitect? Lasă-te inspirat de proiectele ce au folosit gama noastră de produse.

Vezi proiectele

Răsfoiește catalogul

Bucură-te de catalogul nostru și inspiră-te din el pentru a crea amenajări deosebite.

Vizualizează online