Caracteristici tehnice

Durată de viață

 • icon-20

  Durata de viață a produselor de tip pavaj diferă în funcție de materiile prime și tehnologiile folosite. Pavajele de tip clasic din portofoliul Symmetrica au o durată de viață de cca. 20 de ani*.

 • icon-25

  Datorită sistemului Aqua Protect și a tehnologiilor folosite, produsele speciale din gama Symmetrica Select beneficiază de o durată de viață de cca. 25 de ani, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura mai mult de amenajările exterioare.

Garanție

 • icon-5

  Liniile tehnologice proprii ne permit să dezvoltăm produse durabile, fără niciun compromis de calitate. În acest mod vă putem oferi o garanție** de 5 ani pentru produsele de pavaj clasic și 10 ani garanție pentru produsele din gama Symmetrica Select.

 • icon-25

  * Durata de viață a produselor este aplicabilă în condiții de bună păstrare a zonelor cu montaj.
  ** Garanția produselor este asigurată de Symmetrica în condițiile în care produsele sunt folosite în condiții normale și nu sunt supuse unor tratamente dăunătoare.

Sistemul Aqua Protect

 • aqua-protect

  Infiltrarea apei în suprafața pavelelor este una dintre cele mai întâlnite cauze ale deteriorării pavelelor. Am dezvoltat alături de echipa noastră de ingineri sistemul Aqua Protect care apără pavele de infiltrațiile lichidului, păstrându-i totodată suprafața vie și crescând rezistența în timp a produsului.

  Sistemul Aqua Protect este aplicat tuturor produselor din gama Symmetrica Select și poate fi aplicat la cerere și altor produse din portofoliul nostru.

Ghidul produselor Symmetrica

Pentru a vă ajuta cu identificarea produselor de care aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră, am gândit un sistem de simboluri care descriu proprietățile fiecărui element de pavaj și pe care îl veți regăsi în materialele noastre. Produsele Symmetrica pot fi identificate după următoarele simboluri.

 • icon-1
  Rezistent la îngheț și sare pentru degivrare

  Produsele Symmetrica trec cu bine prin anotimpul rece, garantând rezistența la îngheț şi sare pentru degivrare. Pentru dezghețarea suprafețelor pot fi folosite numai soluții de topire indicate pentru beton. Se recomandă evitarea soluțiilor pe bază de sulfați care pot deteriora betonul.

 • asset-2
  Rezistent la UZURĂ

  Garantăm rezistența la uzură a produselor noastre, conform normelor în vigoare pnetru produsele din beton.

 • asset-3
  Rezistent la TRAFIC GREU

  Produse special dezvoltate (grosime de 8-10 cm) pentru a rezista la trafic carosabil greu, cu autovehicule mai mari de 7,5 tone. Produsele sunt recomandate pentru spații exterioare de tipul parcărilor, parcurilor industriale, benzinăriilor etc.

 • asset-4
  RECOMANDAT PENTRU TRAFIC UȘOR

  Produse recomandate pentru trafic ușor pietonal sau carosabil cu autovehicule de maximum 7,5 tone. Grosimea de 5-6 cm le fac ușor de manevrat și montat pentru spații ca trotuare, parcări personale, intrări garaj, etc.

 • asset-5
  TRAFIC PIETONAL

  Produse recomandate pentru traficul pietonal, de zi cu zi.

 • asset-6
  REZISTENT LA UV

  Datorită materiilor prime și tehnologiilor folosite, produsele Symmetrica sunt protejate împotriva razelor UV. Astfel pavelele își păstrează frumusețea și culorile vii pe perioade îndelungate de timp.

 • asset-7
  CERTIFICAT CE

  Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, corespunzănd standardelor CE în domeniu, putând fi comercializate în toate Țările Uniunii Europene. Produsele noastre sunt verificate conform EN 1338( pentru pavele), EN1339 (pentru dale), EN 1340 (pentru borduri), EN 15435 (elemente de gard), EN771-3 (bolțari de beton), EN 1433 (canale de evacuare -rigolr) si EN 1916/ EN 1917 (tuburi din beton și elemente pentru cămine din beton).

 • asset-8
  MIX PERFECT

  Produsele Symmetrica din aceeaşi gamă sau chiar din game diferite pot fi montate împreună pentru o combinaţie unică. Cereţi sfatul consultanţilor noştri pentru a vedea ce produse se potrivesc împreună.

 • asset-9
  MIX COLOR

  Produse premium, de design, care se evidențiază prin culoarea specială a suprafeței, obținută prin amestecul a două sau trei culori diferite.

 • asset-10
  SISTEMUL CREATIVO

  Majoritatea produselor Symmetrica pot fi montate în diverse forme şi scheme de montaj. Aveţi nevoie doar de imaginaţie pentru a obţine combinaţii diferite cu acelaşi tip de produs.

 • asset-11
  ECO SISTEM

  Schema de montaj a produselor și forma acestora permite înierbarea suprafeței dintre pavele și trecerea apei. Aceste produse sunt perfecte pentru amenajările care vor să îmbine aspectul natural al ierbii cu cel al betonului.

 • asset-12
  FINISARE SPECIALĂ

  Produse premium care au beneficiat de un tratament special de finisare a suprafeței, care le asigură un aspect deosebit.

 • asset-13
  FINISAJ ANTICHIZAT

  Produse care au beneficiat de un tratament special de finisare (sfărâmarea marginilor), care le asigură un aspect antichizat, similar pietrelor folosite pe drumurile romane.

Proiecte de infrastructură

Ești dezvoltator sau arhitect? Lasă-te inspirat de proiectele ce au folosit gama noastră de produse.

Vezi proiectele

Răsfoiește catalogul

Bucură-te de catalogul nostru și inspiră-te din el pentru a crea amenajări deosebite.

Vizualizează online