Provocările care ne inspiră

Noi, echipa Symmetrica, credem în cooperare, provocarea statusului actual și gândirea în perspectivă.

Pentru că preţuim relațiile de durată, ne place să vă fim alături în fiecare etapă a procesului de amenajare a spațiul exterior, astfel încât dumneavoastră să aveți un sprijin de nădejde şi un partener de drum lung. Cei 29 de ani de istorie ne-au ajutat să adăugăm portofoliului nostru de produse și o gamă completă de servicii de consultanță, montaj şi sfaturi de întreținere-reparații. Specialiștii noștri vă sunt alături cu cele mai bune sfaturi în orice moment.

Servicii de montaj

Echipe de montatori cu experiență îndelungată îți stau la dispoziție, oriunde în țară, pentru a te asigura că produsele alese sunt montate corect și estetic. Poți fi sigur de respectarea tuturor normelor și regulilor din industrie pentru protejarea și durabilitatea în timp a produselor. De la pregătirea zonei de montaj (delimitare, curățare etc.) și până la montarea propriu-zisă a ultimului pavaj și definitivarea bordurilor sau marginilor, echipele noastre beneficiază de toate condițiile pentru îndeplinirea acestor sarcini la cele mai înalte standarde.

CAUTĂ UN REPREZENTANT

Consultanţă specializată

Dacă vrei să începi un proiect de amenajare, dar nu ești sigur de ceea ce ți se potrivește, consultanții noștri în vânzări îți stau la dispoziție cu sfaturi utile și recomandări pentru a te ajuta să identifici soluția potrivită ambientului și bugetului pe care îl ai la dispoziție. Trimite-ne detalii despre proiectul grădinii tale și te vom ajuta în selectarea soluţiei perfecte.

TRIMITE CERERE DE OFERTĂ

Sfaturi de întreținere şi reparaţii

La fel ca dumneavoastră ne dorim ca lucrările cu produsele Symmetrica să-și păstreze un aspect ireproșabil. De aceea reprezentanţii noştri vă stau la dispoziţie cu sfaturi şi recomandări de întreținere – reparații pentru lucrările noastre. De la înlocuirea pieselor imperfecte, până la curățarea suprafeței și îndepărtarea petelor cu substanțe speciale, echipa noastră vă va ajuta să vă bucurați întotdeauna de aspectul deosebit al spaţiilor amenajate cu produse Symmetrica.

Pe timpul iernii, pentru a prelungi durata de viață a suprafețelor pavate recomandăm folosirea produselor de degivrare specifice pentru beton (pe bază de clorură de calciu), iar pentru îndepărtarea zăpezii se pot folosii lopeți din plastic sau cu marginea din cauciuc. Soluțiile de degivrare pe bază de sulfați sau clorură de sodiu (sare) pot deteriora suprafața pavată.

Sfaturi de ȋngrijire şi ȋntreţinere pavaj:

  • Îndepărtați cât mai repede petele de murdărie apărute pe suprafaţa pavată
  • Evitați folosirea metodelor dure de curățare a pavelelor și dalelor
  • Cereți sfatul consultanților Symmetrica pentru soluții și metode de curățare
  • Evitați utilizarea de instrumente dure, precum greblele sau lopețile din metal pentru curățarea murdăriei. Acestea pot afecta suprafața pavajului. Pot fi folosite, în schimb, perii sau obiecte de curățat cu suprafețe moi
  • Evitați utilizarea unor soluții chimice de curățare concentrate, precum soluții acide sau bazice, materiale de polisat sau detergenți casnici
  • Evitați spălarea cu aburi sau cu apă/aer sub presiune a suprafețelor pavate în prima lună de la montaj
  • Umpleți, daca este cazul, rosturile cu nisip uscat de granulație 0,6 – 1,3 mm pentru a evita spargerea marginilor
  • Împrospătați iarba dintre spațiile rămase libere în urma montajului pentru pavajul Eco Natura
  • Evitați aducerea unui gabarit mai mare decât cel suportat de pavajul montat.

Idei de amenajare

Cu o varietate mare de forme și culori, poți găsi un model care să se potrivească oricărui spațiu.

Află mai multe

Răsfoiește catalogul

Bucură-te de catalogul nostru și inspiră-te din el pentru a crea amenajări deosebite.

Vizualizează online