Cariere la Symmetrica

Ți-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă prietenoasă și dinamică? Te așteptăm în compania noastră.

Ce înseamnă să lucrezi la Symmetrica?

Cu un istoric de 29 de ani, acoperire națională prin intermediul celor 9 unități de producție și un portofoliu care acoperă atât segmentul rezidențial, cât și pe cel de infrastructură, Symmetrica este compania care creează legături de durată. Investim în cea mai modernă tehnologie, oamenii potriviți și ideile lor căștigătoare. Te vom menține inspirat pentru a realiza mai mult, în fiecare zi. Sărbătorim schimbarea, salutăm inițiativele îndrăznețe și reușim împreună să le aducem la viață.

 • 29 ani

  De experiență și inovație

 • 400 +

  De angajați în echipa noastră

 • 9

  Puncte de lucru în țară

 • 100+

  Produse

La Symmetrica, orice tânăr poate începe un stagiu de internship

În cadrul unităților noastre de producție organizăm training-uri pentru angajați și stagii de practică și internship pentru tinerii care vor să învețe cum se fabrică produsele noastre sau cum se manevrează diverse mașinării și aparate.

Ne implicăm activ în proiecte de educație pentru tinerii din România

Am descoperit la Dorohoi o echipă de tineri liceeni extraordinari, pasionați de robotică, care au reușit că construiască un robot câștigător la Campionatul Național de Robotică din România și s-au calificat pentru Campionatul Mondial din SUA. Suntem mândri că i-am putut ajuta în demersul lor!

CITEȘTE ARTICOLUL

Locuri de muncă disponibile

Găsește job-ul potrivit:
 

Nu ai găsit încă ceea ce cauți, dar tot crezi că ne-am potrivi? Trimite-ne CV-ul tău.

ÎNCARCĂ CV-UL
 

Unde ne poți găsi

"În primă fază, am apreciat faptul că am fost acceptată fară a avea cunoştinţe ȋn domeniu, ȋntreg departamentul m-a primit cu o atitudine foarte caldă. M-au ajutat să-mi fac o imagine destul de clară asupra ȋntregulii activităţi din Sales Support, au avut răbdare, n-am simţit presiune, ceea ce m-a ȋncurajat să fac paşi destul de mari. "

Bianca C. Bianca C., Sales Support

"După un număr considerabil de ani petrecuţi aici, ȋmi reamintesc cu plăcere de debutul ȋntr-un domeniu complet nou, ȋn care cu ajutorul unei echipe faine, cu oameni prietenoşi şi un ritm ok, m-am acomodat şi am acumulat foarte multe cunoştinţe. Simt că am un job, pe care ȋl fac cu plăcere, ȋntr-un cadru şi printre oameni la fel de ok şi ȋncă am parte de diverse situaţii, din care am de ȋnvaţat."

Cosmin C Cosmin C. , Şef schimb producţie