În culisele fabricilor Symmetrica – How it’s made by Discovery

Dacă sunteți curioși cum iau naștere produsele Symmetrica, aveți nevoie de doar câteva minute pentru a viziona episodul How it’s made by Discovery realizat în fabrica noastră din Verești, Suceava.

Lumea, așa cum o știm, a fost modelată de fiecare legătură creată de oameni. Dar și de legăturile dintre case, orașe, țări, continente. Mii de ani după primul drum creat de oameni, pavajul încă leagă construcțiile și casele lumii moderne.

Iar noi, la Symmetrica, zi de zi, creăm legături care durează. Și cum ne dorim ca oricine să știe acest lucru, am deschis porțile uneia dintre fabricile noastre și am primit în culise echipa How it’s made, deja cunoscutul show realizat de Discovery în întreaga lume, de mai bine de 20 de ani.

How it’s made duce spectatorii Discovery în culisele diferitelor fabrici de pe toate continentele, explorând și prezentând procesele de înaltă tehnologie folosite pentru a transforma materiile prime în articolul final.

How-It's-Made_Symmetrica

Dacă sunteți curioși cum iau naștere produsele Symmetrica, aveți nevoie de doar câteva minute pentru a viziona episodul How it’s made realizat în fabrica noastră din Verești, Suceava. Mașinăriile noastre fascinante reușesc în doar 20 de secunde să transforme materia primă într-un metru pătrat de pavaj. Iar selecția de materiale folosite se face cu o atenție deosebită, pentru a rezulta un produs de calitate superioară.

Apăsați play și descoperiți o mulțime de lucruri pe care nu le știați despre pavajul pe care pășiți în fiecare zi.

Idei de amenajare

Cu o varietate mare de forme și culori, poți găsi un model care să se potrivească oricărui spațiu.

Află mai multe

Răsfoiește catalogul

Bucură-te de catalogul nostru și inspiră-te din el pentru a crea amenajări deosebite.

Vizualizează online