Un design unic, echilibrat și armonios

Liniile curbe și cele drepte se pot mixa atât de ușor atunci când personalizarea spațiului este fără limite, iar produsele folosite oferă lejeritatea de a da frâu liber creativității.

plus Vezi produsele

Deosebit. Uimitor. De neuitat. Acestea au fost aspectele esențiale pe care și le-au dorit proprietarii acestei locuințe atunci când au apelat la serviciile noastre pentru a crea grădina ideală. O zonă care să ofere îmbinarea echilibrată între spațiile verzi și aleile de access sau pietonale. O zonă care să fie în strânsă legătură cu designul locuinței, care să atragă privirea, dar care să fie creat din elemente unitare, în același timp.

Combină liniile curbe şi cele drepte pentru un farmec aparte

Retta Granito și Arco Granito au fost produsele din gama Symmetrica Select parcă special create pentru un astfel de proiect. Liniile drepte, realizate cu ajutorul Retta Granito, alături de cele curbe, posibile datorită Arco Granito, au fost împinate armonios. De asemenea, unicitatea proiectului a fost data de designul special, în formă de floare, realizat prin îmbinarea de produse cu forme și culori diferite, dar și aceeași textură.

plus Vezi produsele

Retta Granito se distinge printr-un farmec aparte dat de suprafața specială cu textură granulată și formele clasice de dimensiuni mici. În plus, pavajul din această gamă oferă finisaje perfecte, oricât de complex ar fi proiectul amenajării, iar jocul de forme și culori este extrem de divers. În completare, Arco Granito aduce o notă în plus de eleganță integrată cu mediul natural și oferă rafinament ambientului în care este folosit. Gama de culori și forme invite parcă la creativitate când vine vorba de personalizarea spațiului.