Întoarcerea la natură

Pentru o locuință de vis, alegerea produselor destinate amenajării grădinii este esențială. Dalele de mari dimensiuni, bordurile cu finisaje speciale și kit-urile de grădină versatile sunt elementele ce pot transforma cu adevărat spațiul exterior al unei locuințe.

plus Vezi produsele

Când vine vorba de amanajarea locuinței de vis, clienții noștri își doresc să le oferim soluții deosebite, care să facă diferența, atât în ceea ce privește calitatea, cât și designul. Unul dintre proiectele cu care ne mândrim este această locuință private, cu un spațiu exterior generos, în cadrul căruia proprietarii și-au dorit să amenajeze zone pietonale și de acces auto, dar și jardiniere și spații verzi atent delimitate.

Combină dale de diferite dimensiuni pentru a crea un design deosebit

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor acestora, am propus unul dintre produsele Symmetrica Select ce are puterea de a crea un ambient călduros și prietenos. Astfel, pentru amenajarea aleilor și a căilor de acces auto au fost folosite dalele de mari dimensiuni Lastra Natura. Culoarea naturală, designul subtil al suprafeței de uzură și diversitatea formelor din pachet fac din Lastra Natura pavajul ideal pentru a crea un spațiu primitor, familial. În plus, culorile, dimensiunile și textura produselor Lastra Natura lasă loc imaginației și pot fi integrate în ambiente tradiționale, dar și moderne, ducând pe oricine cu gândul la natură.

plus Vezi produsele

Aspectul de piatră naturală a fost întregit și de bordura Rock, aceasta realizând trecerea ideală de la zonele pietonale, câtre cele verzi. Bordura Rock se distinge printr-un finisaj special și o suprafață splitată ce oferă cadrul ideal pentru o grădină aparte. Însă aceasta nu ar fi fost completă fără folosirea kit-ului de grădină Yucatan. Pe cât de funcțional, pe atât de plăcut estetic, datorită formei și opțiunilor de culori, kit-ul pentru grădină Yucatan a fost alegerea ideală în acest proiect simplu și elegant. Produsele din acest kit au fost folosite pentru a crea jardiniere ce se integrează perfect în peisajul grădinii, dar și pentru a delimita anumite zone, cum ar fi intrarea în garaj sau trecerile de nivel.