Schimbări care ne ajută să construim mai solid

Schimbări care ne ajută să construim mai solid

De mai bine de 20 de ani construim lucruri care să dăinuie în timp. De la lucrările realizate cu produsele Symmetrica, la parteneriatele încheiate. Astăzi, a venit timpul să ne consolidăm propria fundație pentru a ne putea continua misiunea.

Facem următorul pas în evoluția noastră cu o nouă imagine, o nouă promisiune de brand și o nouă strategie de business. Am regândit portofoliul de produse și servicii oferite pentru a vă fi alături pe termen lung. Am pregătit noi materiale de prezentare a produselor noastre și a serviciilor pe care vi le oferim, de la schițe tehnice și indicații de montaj, la suportul specialiștilor noștri.

 

Portofoliul de produse

Portofoliul de produse Symmetrica cuprinde șase game de produse care să răspundă oricăror cerințe, de la proiecte personale, de design, la soluții complexe de infrastructură. Produsele Symmetrica se regăsesc în următoarele game:

  • Symmetrica Select – produse premium, de design
  • Symmetrica pentru grădină – kit-uri de grădină
  • Dale
  • Pavaj Clasic
  • Borduri
  • Soluții de infrastructură

Puteți răsfoi portofoliul nostru de produse aici.

Veți găsi produsele consacrate Symmetrica și produse noi, proiectate de specialiștii noștri, care vor aduce un plus de creativitate ambientului dumneavoastră.

 

Website de prezentare

Fie că sunteți în căutare de inspirație pentru proiectele personale sau sunteți un arhitect în căutarea unei soluții complexe de amenajare exterioară, noul site Symmetrica vă oferă un răspuns la toate. Alegeți categoria de public din care faceți parte (Rezidențial sau Infrastructură) și navigați după informațiile dorite.

Ne dorim să vă fim în continuare parteneri de lungă durată și să construim împreună lucruri durabile. Schimbarea ne ajută să exprimăm mai bine ceea ce suntem cu adevărat: o echipa de oameni devotați, gata oricând să creeze lucruri care să dăinuie. Vă mulțumim că ne-ați fost alături până acum și vă invităm să facem împreună următorul pas către viitor.

 

Echipa Symmetrica