Noutăți

Fiți la curent cu noutățile Symmetrica!

În această secțiune veți regăsi cele mai noi știri despre noi, despre produsele noastre și despre lucrările realizate folosind produse Symmetrica.

Campanie "Inspirație pentru grădina ta" 6 - 29 septembrie 2017

Ne-am gândit să le sărim în ajutor celor care, odată cu noul sezon, au în plan amenajarea exteriorului locuinței și au nevoie de extra inspirație. Și nu oricum, ci printr-un concurs interesant care le va pune la mare încercare îndemânarea, atenția dar și viteza de reacție.

Rezolvă puzzle-urile generate din proiectele noastre și vezi cum ar putea arăta și curtea sau grădina ta cu produsele Symmetrica. În plus, dacă te clasezi în primii 10 jucători la finalul lunii, câștigi automat un pachet cu produse promoționale Symmetrica.

Regulamentul concursului , mai jos.

Citește mai mult

De Black Friday, scoatem negrul in evidenta !

In perioada 18-25 noiembrie 2016, Black Friday aduce la punctele de lucru Symmetrica reduceri de 40 % la orice produs ce contine negru (antracit). 

Citește mai mult

Afaceri de aproape 10 milioane de euro în primul semestru

Liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, a raportat, în prima jumătate a acestui an, afaceri de 44,4 milioane de lei (cca. 9,7 milioane de euro), în creştere comparativ cu perioada similară din 2015.

Citește mai mult

Creştere cu peste 15% a business-ului în 2015

Liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, a înregistrat anul trecut un avans de peste 15% al cifrei de afaceri, ajungând astfel la un business 87 de milioane de lei (19,5 milioane de euro). În plus, în 2015 compania a inaugurat o nouă linie de producţie ce a absorbit o investiţie de cca. 1,5 milioane de euro.

Citește mai mult

Schimbări care ne ajută să construim mai solid

De mai bine de 20 de ani construim lucruri care să dăinuie în timp. De la lucrările realizate cu produsele Symmetrica, la parteneriatele încheiate. Astăzi, a venit timpul să ne consolidăm propria fundație pentru a ne putea continua misiunea.

Citește mai mult

Jumătate din vânzările Symmetrica provin din zona de nord a ţării

Potrivit Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton,  aproape jumătate din totalul vânzărilor realizate provin din zona de nord a ţării, mai ales din judeţele din Moldova. 

Citește mai mult

Creștere cu 8% a cifrei de afaceri Symmetrica în 2014

Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, a raportat un avans cu circa 8% a cifrei de afaceri în 2014 comparativ cu anul anterior, ajungând astfel la un business de până la 74 de milioane de lei (16,5 milioane de euro). 

Citește mai mult

Creştere cu 5% a pieţei de pavele şi borduri în 2014

Piaţa locală de pavele şi borduri a raportat o creştere uşoară în 2014, după o perioadă de scăderi constante, potrivit analizelor realizate de Symmetrica, lider pe segmentul de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton. 

Citește mai mult

Symmetrica, creștere cu 25% a livrărilor către magazinele de bricolaj

Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, și-a majorat în acest an livrările pe segmentul de bricolaj, dar și în proiectele private, contrabalansând în acest fel scăderea investițiilor în proiecte publice. 

Citește mai mult

5 idei de amenajare a curții cu pavele

80% dintre românii care și-au amenajat curtea în ultimul deceniu au ales să folosească pavelele pentru crearea aleilor, teraselor sau locurilor de parcare, fapt ce demonstrează o aliniere la practicile vestice, potrivit Symmetrica, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de pavele și borduri vibropresate.

Citește mai mult