Noutăți

Fiți la curent cu noutățile Symmetrica!

În această secțiune veți regăsi cele mai noi știri despre noi, despre produsele noastre și despre lucrările realizate folosind produse Symmetrica.

Ce forme și culori de pavaj preferă românii când amenajează curtea

Când vine vorba de amenajarea curților, românii sunt tot mai atenți la aspecte privind designul și, mai ales, calitatea pavajelor alese. Tocmai din acest motiv, compania a înregistrat în acest an un avans cu cca. 30% a vânzărilor pentru produsele Select.

Citește mai mult

Piața de pavele va crește cu 3% în 2021 la cca. 165 milioane de euro

Potrivit Symmetrica, piața locală de pavele și borduri va raporta un avans cu cca. 3% în 2021, până la cca. 165 milioane de euro, comparativ cu anul precedent, fiind puternic impactată de creșterile de prețuri ale materiei prime și energiei.

Citește mai mult

SYMMETRICA investește 9 milioane de euro în extinderea cu noi linii de producție

Symmetrica continuă investițiile și alocă un buget de cca. 9 milioane de euro pentru extinderea cu noi linii de producție pentru cinci dintre cele șapte fabrici pe care le deține. Noile linii vor fi dedicate producerii de elemente pentru sisteme de canalizare în contextul cererii tot mai mari de astfel de produse de la an la an.

Citește mai mult

Investiție de 6 milioane de euro în noua unitate de producție din județul Arad

În urma unei investiții de peste 6 milioane de euro, extindem rețeaua noastră de fabrici cu o nouă unitate de producție situată în județul Arad, Zimandu Nou. Noua fabrică  va produce pavele, borduri, elemente de grădină și rigole, la o capacitate de 3.000 metri pătrați zilnic, și va asigura o creștere cu 15% a întregii producții la nivelul companiei.
Aflați mai multe informații aici.

Citește mai mult

Campanie "Inspirație pentru grădina ta" 6 - 29 septembrie 2017

Ne-am gândit să le sărim în ajutor celor care, odată cu noul sezon, au în plan amenajarea exteriorului locuinței și au nevoie de extra inspirație. Și nu oricum, ci printr-un concurs interesant care le va pune la mare încercare îndemânarea, atenția dar și viteza de reacție.

Rezolvă puzzle-urile generate din proiectele noastre și vezi cum ar putea arăta și curtea sau grădina ta cu produsele Symmetrica. În plus, dacă te clasezi în primii 10 jucători la finalul lunii, câștigi automat un pachet cu produse promoționale Symmetrica.

Regulamentul concursului , mai jos.

Citește mai mult

De Black Friday, scoatem negrul in evidenta !

In perioada 18-25 noiembrie 2016, Black Friday aduce la punctele de lucru Symmetrica reduceri de 40 % la orice produs ce contine negru (antracit). 

Citește mai mult

Afaceri de aproape 10 milioane de euro în primul semestru

Liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, a raportat, în prima jumătate a acestui an, afaceri de 44,4 milioane de lei (cca. 9,7 milioane de euro), în creştere comparativ cu perioada similară din 2015.

Citește mai mult

Creştere cu peste 15% a business-ului în 2015

Liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, a înregistrat anul trecut un avans de peste 15% al cifrei de afaceri, ajungând astfel la un business 87 de milioane de lei (19,5 milioane de euro). În plus, în 2015 compania a inaugurat o nouă linie de producţie ce a absorbit o investiţie de cca. 1,5 milioane de euro.

Citește mai mult

Schimbări care ne ajută să construim mai solid

De mai bine de 20 de ani construim lucruri care să dăinuie în timp. De la lucrările realizate cu produsele Symmetrica, la parteneriatele încheiate. Astăzi, a venit timpul să ne consolidăm propria fundație pentru a ne putea continua misiunea.

Citește mai mult

Jumătate din vânzările Symmetrica provin din zona de nord a ţării

Potrivit Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton,  aproape jumătate din totalul vânzărilor realizate provin din zona de nord a ţării, mai ales din judeţele din Moldova. 

Citește mai mult