Noutăți

Fiți la curent cu noutățile Symmetrica!

În această secțiune veți regăsi cele mai noi știri despre noi, despre produsele noastre și despre lucrările realizate folosind produse Symmetrica.

SYMMETRICA raportează o creștere de 16% a business-ului în 2022

Pe o piață concurențială și marcată de provocări majore legate de creșterile prețurilor la materia primă și la energie, Symmetrica raportează un avans cu peste 30% al business-ului în 2022.

Citește mai mult

Piața de pavele și prefabricate mici – creștere cu 5% în 2022, la peste 173 mil. €

În ciuda contextului impredictibil, dar și a creșterilor majore de prețuri atât la materiile prime, cât și la energie, piața locală de pavele și prefabricate mici va avea, în acest an, un avans cu 5% comparativ cu anul trecut, la cca. 173,2 milioane de euro, potrivit estimărilor Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, cu 8 unități de producție distribuite la nivel național.

Citește mai mult

Symmetrica achiziționează fabrica Somaco Holding din Doaga, Vrancea

Symmetrica a achiziționat fabrica Somaco Holding din Doaga – Mărășești. Aceasta este poziționată în vecinătatea unității de producție pe care Symmetrica deja o deține. Odată cu acest pas, compania se va extinde cu mai multe linii de producție pe o suprafață totală de cca. 300.000 mp.

Citește mai mult

SYMMETRICA – avans cu 20% al business-ului în S1, în ciuda contextului de piața incert

Symmetrica a raportat în primul semestru al acestui an un avans cu 20% al business-ului, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în ciuda contextului economic și geopolitic impredictibil.

Citește mai mult

SYMMETRICA anunță noi investiții: 10 milioane de euro pentru retehnologizarea fabricii din Suceava

Symmetrica anunță finalizarea unei noi investiții. De această dată compania a alocat fonduri de 10 milioane de euro pentru retehnologizarea completă a fabricii din Verești, Suceava, de altfel prima unitate de producție a companiei, inaugurată în 1999.

Citește mai mult

SYMMETRICA țintește creșterea acoperirii în Sud-Estul și Vestul țării

Symmetrica vizează extinderea prin noi investiții în zonele țării care promit cel mai mare potențial de dezvoltare în următorii ani. Astfel, compania țintește extinderea producției și a livrărilor în special în județele din Sud-Estul și Vestul țării.

Citește mai mult

SYMMETRICA continuă planul de extindere prin investiții de 3,5 milioane de euro

Symmetrica își continuă planul de extindere prin inaugurarea de noi facilități de producție dedicate elementelor pentru sisteme de canalizare. Astfel, compania a finalizat investiții de 3,5 milioane de euro într-o nouă unitate de producție, în Solca - Suceava, și în extinderea cu o nouă linie de fabricație în facilitatea din Prejmer - Brașov. 

Citește mai mult

Pe o piață în ascensiune, SYMMETRICA anunță majorarea prețurilor

SYMMETRICA anunță majorarea prețurilor la produsele din portofoliu cu un procent  de 20% în acest an. Acest lucru este determinat de majorările de costuri pentru energie și materie primă. Cu toate acestea, estimăm că valoarea business-ului, în acest an, va crește cu peste 25%, în timp ce piața de profil va avea, și ea, un ușor avans. 

Citește mai mult

Ce forme și culori de pavaj preferă românii când amenajează curtea

Când vine vorba de amenajarea curților, românii sunt tot mai atenți la aspecte privind designul și, mai ales, calitatea pavajelor alese. Tocmai din acest motiv, compania a înregistrat în acest an un avans cu cca. 30% a vânzărilor pentru produsele Select.

Citește mai mult

Piața de pavele va crește cu 3% în 2021 la cca. 165 milioane de euro

Potrivit Symmetrica, piața locală de pavele și borduri va raporta un avans cu cca. 3% în 2021, până la cca. 165 milioane de euro, comparativ cu anul precedent, fiind puternic impactată de creșterile de prețuri ale materiei prime și energiei.

Citește mai mult