Soluții personalizate

Ambientele perfecte, în care ne simțim cel mai bine sunt ambientele create după personalitatea noastră. O culoare specială, un mod deosebit de a îmbina pavelele sau o formă unică a dalelor, care să completeze liniile de design ale clădirii sunt detaliile care aduc unicitate spațiilor exterioare.

 

La Symmetrica vă suntem alături pentru a crea ambientele ideale pentru clienții dumneavoastră cu soluții de personalizare a produselor de tip pavaj. Liniile tehnologice moderne și echipele noastre de ingineri cu experiență ne permit să personalizăm produsele astfel încât să răspundă celor mai specifice cerințe.

 

Personalizare matrițe

Indiferent de tipul de produs sau de culoarea aleasă, echipa Symmetrica vă oferă posibilitatea de a personaliza matrițele conform cerințelor proiectului dumneavoastră.

 

Matrițele speciale sunt realizate din oțel dur și respectă aceleași standarde calitative precum matrițele clasice, iar liniile tehnologice complet automatizare asigură calitatea constantă a tuturor produselor obținute.

 

Culori speciale

Culori speciale, neincluse în paleta coloristică Symmetrica pentru un anumit produs, pot fi create la comandă. Puteți lucra împreună cu echipa noastră de proiectanți și ingineri pentru a obține culoarea de care aveți nevoie la definitivarea proiectului dumneavoastră.

 

Pigmenții de culoare folosiți sunt pigmenți special creați pentru produse din beton, în conformitate cu standardele calitative din industrie,  care asigură durabilitatea culorii în timp, în condiții de utilizare normală a produselor de tip pavaj.

 

Pentru mai multe detalii despre cum puteți personaliza soluțiile Symmetrica, ne puteți scrie pe vanzari@symmetrica.ro sau telefona la +40 230 522 619.