Noutăți

Fiți la curent cu noutățile Symmetrica!

În această secțiune veți regăsi cele mai noi știri despre noi, despre produsele noastre și despre lucrările realizate folosind produse Symmetrica.

SYMMETRICA – avans cu 20% al business-ului în S1, în ciuda contextului de piața incert

Symmetrica a raportat în primul semestru al acestui an un avans cu 20% al business-ului, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în ciuda contextului economic și geopolitic impredictibil.

Citește mai mult

SYMMETRICA anunță noi investiții: 10 milioane de euro pentru retehnologizarea fabricii din Suceava

Symmetrica anunță finalizarea unei noi investiții. De această dată compania a alocat fonduri de 10 milioane de euro pentru retehnologizarea completă a fabricii din Verești, Suceava, de altfel prima unitate de producție a companiei, inaugurată în 1999.

Citește mai mult

SYMMETRICA țintește creșterea acoperirii în Sud-Estul și Vestul țării

Symmetrica vizează extinderea prin noi investiții în zonele țării care promit cel mai mare potențial de dezvoltare în următorii ani. Astfel, compania țintește extinderea producției și a livrărilor în special în județele din Sud-Estul și Vestul țării.

Citește mai mult

SYMMETRICA continuă planul de extindere prin investiții de 3,5 milioane de euro

Symmetrica își continuă planul de extindere prin inaugurarea de noi facilități de producție dedicate elementelor pentru sisteme de canalizare. Astfel, compania a finalizat investiții de 3,5 milioane de euro într-o nouă unitate de producție, în Solca - Suceava, și în extinderea cu o nouă linie de fabricație în facilitatea din Prejmer - Brașov. 

Citește mai mult

Pe o piață în ascensiune, SYMMETRICA anunță majorarea prețurilor

SYMMETRICA anunță majorarea prețurilor la produsele din portofoliu cu un procent  de 20% în acest an. Acest lucru este determinat de majorările de costuri pentru energie și materie primă. Cu toate acestea, estimăm că valoarea business-ului, în acest an, va crește cu peste 25%, în timp ce piața de profil va avea, și ea, un ușor avans. 

Citește mai mult

Ce forme și culori de pavaj preferă românii când amenajează curtea

Când vine vorba de amenajarea curților, românii sunt tot mai atenți la aspecte privind designul și, mai ales, calitatea pavajelor alese. Tocmai din acest motiv, compania a înregistrat în acest an un avans cu cca. 30% a vânzărilor pentru produsele Select.

Citește mai mult

Piața de pavele va crește cu 3% în 2021 la cca. 165 milioane de euro

Potrivit Symmetrica, piața locală de pavele și borduri va raporta un avans cu cca. 3% în 2021, până la cca. 165 milioane de euro, comparativ cu anul precedent, fiind puternic impactată de creșterile de prețuri ale materiei prime și energiei.

Citește mai mult

SYMMETRICA investește 9 milioane de euro în extinderea cu noi linii de producție

Symmetrica continuă investițiile și alocă un buget de cca. 9 milioane de euro pentru extinderea cu noi linii de producție pentru cinci dintre cele șapte fabrici pe care le deține. Noile linii vor fi dedicate producerii de elemente pentru sisteme de canalizare în contextul cererii tot mai mari de astfel de produse de la an la an.

Citește mai mult

Investiție de 6 milioane de euro în noua unitate de producție din județul Arad

În urma unei investiții de peste 6 milioane de euro, extindem rețeaua noastră de fabrici cu o nouă unitate de producție situată în județul Arad, Zimandu Nou. Noua fabrică  va produce pavele, borduri, elemente de grădină și rigole, la o capacitate de 3.000 metri pătrați zilnic, și va asigura o creștere cu 15% a întregii producții la nivelul companiei.
Aflați mai multe informații aici.

Citește mai mult

Campanie "Inspirație pentru grădina ta" 6 - 29 septembrie 2017

Ne-am gândit să le sărim în ajutor celor care, odată cu noul sezon, au în plan amenajarea exteriorului locuinței și au nevoie de extra inspirație. Și nu oricum, ci printr-un concurs interesant care le va pune la mare încercare îndemânarea, atenția dar și viteza de reacție.

Rezolvă puzzle-urile generate din proiectele noastre și vezi cum ar putea arăta și curtea sau grădina ta cu produsele Symmetrica. În plus, dacă te clasezi în primii 10 jucători la finalul lunii, câștigi automat un pachet cu produse promoționale Symmetrica.

Regulamentul concursului , mai jos.

Citește mai mult